Expertise | Specialisme

Gezinshuizen

Een gezinshuis is een plek waarin uithuisgeplaatste kinderen zich oprecht veilig en thuis kunnen voelen. Onze adviseurs hebben inmiddels al veel gezinshuizen kunnen helpen en weten precies wat de kansen en uitdagingen zijn voor u als zorgondernemer. Ze begeleiden u op alle vlakken, van de financiering voor het kopen van een huis tot de administratie. Zo houdt u tijd over voor het belangrijkste: de zorg voor de kinderen.

 

Samen verder

Kinderen krijgen in een gezinshuis weer mogelijkheden en perspectief op een goede en stabiele toekomst. Wij werken voor zowel zelfstandige gezinshuizen als zij die aangesloten zijn bij een franchiseorganisatie. Het begeleiden van ondernemers van gezinshuizen past in de filosofie van Visser & Visser: wij dragen graag ons steentje bij aan menswaardige en persoonlijke zorg en het vergroten van de ontplooiingskansen van mensen. Samen komen we verder!

Actueel inzicht

Wij spreken de taal van gezinshuizen en nemen de volledige financiële ontzorging op ons. Van uw administratie tot jaarrekening en belastingaangifte. Denk hierbij ook aan: periodieke telefonische coaching, een persoonlijk gesprek bij u thuis, een backoffice voor al uw vragen, workshops over relevante onderwerpen en een jaarlijkse evaluatie. Via ons online dashboard heeft u bovendien actueel inzicht in al uw kosten en inkomsten. 

Ondernemen in de zorg

Wanneer u ervoor kiest om zorgondernemer te worden, is het goed om te starten met een ondernemingsplan waarin de financiering van uw gezinshuis wordt uitgewerkt. Ook kijken we samen naar thema’s als aansprakelijkheid, benodigde verzekeringen en algemene voorwaarden. Wij zijn meer dan bekend met de standaarden in de zorgsector, waardoor wij u van gedegen advies kunnen voorzien.

Bent u een gezinshuis gestart, dan ondersteunen wij bovendien bij de administratie. Zo kijken we naar de eventuele eisen rondom gegevensbeheer en een kwaliteitssysteem. Tot slot kan de belastingaangifte wat ingewikkeld zijn, waardoor het fijn is om hierin ondersteund te worden door een adviseur op het gebied van ondernemen in de zorg. Dit maakt gezinshuisouder worden een stukje gemakkelijker. Samen komen we verder!

Zorgondernemer worden

Wat komt daar nu precies bij kijken? Het ligt er geheel aan op welke wijze u besluit om zorgondernemer te worden. Wanneer u zich bijvoorbeeld aansluit bij een franchise, zijn er veel zaken die uit handen worden genomen. Onderwerpen als automatisering, administratie, declaraties en contact met verzekeraars wordt dan vaak centraal geregeld. Toch zijn er ook aspecten die u zelf op orde moet hebben, zodat u kunt aantonen dat u als zorgondernemer met uw gezinshuis aan de kwaliteitseisen voldoet.

Advies bij een gezinshuis starten

Wanneer u besluit om gezinshuisouder te worden, doet u dit allereerst vanuit de wens om een veilige omgeving te bieden aan uithuisgeplaatste kinderen. Dat staat natuurlijk voorop bij het starten van een gezinshuis. Tegelijkertijd besluit u dus ook om ‘zorgondernemer’ te worden, gezien u gaat ondernemen in de zorg. En wanneer u nog geen expert bent op het gebied van ondernemen, komt daar nog best wat bij kijken.

Bij de financiering van gezinshuizen en ander advies voor gezinshuisouders helpen wij u daarom graag. Zo kan uw aandacht volledig uitgaan naar hetgeen ertoe doet: een thuis bieden aan de kinderen. Wilt u dus een gezinshuis starten? Win dan gerust advies bij ons in en ontdek alles wat u moet weten rondom het worden van een zorgondernemer en de financiering van uw gezinshuis.

Financiering gezinshuis

Zoekt u als zorgondernemer een financiering op maat? Dan helpt Visser & Visser u graag met de benodigde financiële stukken voor de financieringsaanvraag van uw gezinshuis. De specialisten van onze financieringsdesk hebben inmiddels vele gezinshuizen kunnen helpen aan een juiste financiering.

 

Organisatie

0
Gezinshuizen ontzorgd

Aantal plaatsingen

0
Voor kinderen
Testimonials
Visser & Visser heeft ons uitstekend begeleid voor het verkrijgen van de financiering voor ons gezinshuis Manoah. Samen hebben we een betaalbaarheidsanalyse gedaan dat veel vertrouwen heeft gegeven bij de bank.
Testimonials
Visser & Visser heeft ons op zeer professionele wijze ondersteund bij de financiële realisatie voor de uitbreiding van ons gezinshuis. Wij ervaren de medewerkers als betrouwbaar, professioneel, vooruitdenkend en creatief.
Testimonials
Visser & Visser heeft zich met passie ingezet om de financieringsaanvraag voor onze nieuwbouwplannen te helpen realiseren. De vlotte samenwerking was accuraat, betrouwbaar, klantgericht en ontspannen. Van harte aanbevolen!
Testimonials
Wij zijn professioneel begeleid door Visser & Visser in ons financieringstraject voor de aankoop van een boerderij. Een complexe aanvraag, doordat ons moeder-dochter gezinshuis er voor zorgt dat we met twee generaties en het gezinshuis een boerderij kopen
Testimonials
Wij zijn bij de start heel fijn geholpen door Visser & Visser. De adviezen waren professioneel, helder en klantvriendelijk. De wijze van samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren.
Testimonials
Visser & Visser heeft ons op een professionele en fijne manier geholpen om de financiering van ons project rond te krijgen. Oftewel: betrokken, betrouwbaar, klantgericht en een goede nazorg.
Testimonials
Visser & Visser heeft professioneel, enthousiast en met gezond verstand, onze gedrevenheid en idealen weten te onderbouwen met een goed financieel plan, zodat wij ons project kunnen realiseren. Waarvoor Dank.
Testimonials
Niet zomaar met cijfers maar met hart en ziel heeft Visser & Visser ons gesteund tijdens het opstarten van ons gezinshuis. Wij zijn ze dankbaar!
Testimonials
Heel fijn om geholpen te worden door iemand die snapt wat voor bedrijf een gezinshuis is en ook nog de juiste connecties heeft. De hypotheek voor ons gezinshuis was in een mum van tijd, naar alle tevredenheid, geregeld.
Testimonials
Zelfs de bank was onder de indruk van ons businessplan en financieringsverzoek. Patrick speelde een cruciale rol bij de aankoop van ons gezinshuis.
Testimonials
Onze eigen pogingen om een hypotheek te krijgen lukten helaas niet. Gelukkig is het met de hulp van Visser & Visser wel gelukt om een passende financiering voor ons gezinshuis te regelen. Wij zijn hen dankbaar!
Testimonials
Als je als beginnend gezinshuis op zoek bent naar een accountant die je kan bijstaan, die met je meeleeft en die je helpt met de realisatie van je doelen, dan ben je bij Visser & Visser aan het goede adres. So, join the movement, join Visser & Visser toda
Testimonials
Wil je geen zorgen en meer tijd hebben? Laat je financiële administratie in de handen van Visser & Visser. Betrouwbaar, betaalbaar en een heel fijn team.
Testimonials
Om onze plannen te kunnen realiseren, zochten we een nieuwe woning en bijbehorende financiering. Visser & Visser heeft ons op zeer professionele wijze begeleid en geadviseerd. We zijn meer dan tevreden!
Testimonials
Visser en visser heeft ons vanaf de start goed geholpen en voor tussentijds advies over belangrijke zaken staan ze voor je klaar
Mark & Annemarie
Gezinshuis Manoah
Martin en Annemarlies
Gezinshuis Prins
Kees en Gerdien
Gezinshuis Rietveld
Anja en Hilde
Gezinshuis Aan Boord
Maxim en Wilma
Gezinshuis onder de regenboog
Suzanne en Marcel
Gezinshuis van Hueven
Henny en Wim Veneman
Gezinshuis de Schatkamer
Esther en Albert
Gezinshuis Espavo
Ron en Miriam
Gezinshuis MirRon
Hans en Annerieke
Gezinshuis Leuhof
Maarten en Gerlinde
Gezinshuis Koerselman
Atelca
Gezinshuis Exploring Education
Milisa
Gezinshuis Samen een stap verder
Ronald en Linda
Fasehuis SamSam
Melvin en Eliza
Gezinshuis Graafschap

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur