Ik wil groeien en uitbouwen

Het is leuk als er steeds nieuwe cliënten bij blijven komen. Uw declarabele uren nemen toe en de dossiers stromen binnen. komt dan voor een vraag te staan: “blijf ik als partner al het werk zelf doen of draag ik dossiers over aan advocaat medewerkers? Welke verantwoordelijkheid geeft u hen dan? En wat als een medewerker wil doorgroeien naar partnerschap? Hoe gaat u om met een partner die wil uittreden? Iedere keuze heeft ook financiële en fiscale gevolgen. Tijd om die eens in kaart te brengen! 

Wat bieden wij u? 


 • Optimalisatie structuur 

  Onze fiscale adviseurs geven maximaal inzicht in de mogelijkheden die hebt om uw  kantoor verder uit te bouwen. Past de ondernemingsvorm nog bij uw huidige situatie? Mogelijk zult u eerst moeten herstructureren voordat er partners toe kunnen treden. Wij bedenken oplossingen voor u waarmee u daadwerkelijk geld bespaart! 

 • Uitbouwen team 

  Bij groei van het kantoor krijgen medewerkers een nieuwe rol. Een rol die vooraf goed besproken moet worden. Hoe ziet de medewerker de toekomst? Zijn er mogelijkheden om door te groeien naar partnerschap? Samen bekijken we wat er nodig is om het team uit te bouwen. Is er voldoende expertise in huis om medewerkers goed te coachen? Vanuit de branchegroep staan we in contact met diverse coaches die uw  kantoor een stap verder kunnen helpen! 

 • Toetreden of uittreden 

  Er kan een moment aanbreken dat partners willen uittreden, of dat nieuwe partners willen toetreden. Door onze ervaring op het gebied van opvolgingsvraagstukken en overdracht naar nieuwe partners ondersteunen wij u in dit soort trajecten. 

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur