Ik wil een optimale administratie

Ieder uur is kostbaar en moet optimaal ingezet kunnen worden voor uw cliënten. Besteed daarom zo min mogelijk tijd aan interne processen. Door de processen te versimpelen en slim in te richten bespaart u tijd en geld.


Wat bieden wij u?

  • Optimalisatie inrichting

Samen starten we met een inventarisatie van de huidige inrichting en bespreken op welke punten tijdsbesparing is te halen. Vervolgens maken we een plan op welke termijn de punten te realiseren zijn.

  • Debiteurenbeheer

Veel tijd gaat verloren aan het nabellen of mailen van debiteuren die te laat betalen. Door gebruik van onze succesvolle oplossing voor debiteurenbeheer krijgt u grip op de openstaande declaraties. Het resultaat is snellere betalingen door uw cliënten, rust in het advocatenkantoor en een hoger saldo op uw bankrekening. Maak zelf gebruik van onze software voor debiteurenbeheer of ga nog een stap verder en besteed het hele proces uit aan ons.

  • Declaratieservice

Gemak dient u als advocaat! Als u geen zin of tijd hebt om declaraties op te maken en te versturen verzorgen wij het complete declaratieproces voor het kantoor. Tegen een vaste prijs per maand bent u verzekerd dat declaraties tijdig verstuurd worden.

  • Administratieve ondersteuning

Bespaar tijd en energie door periodiek de boekhouding door onze medewerkers te laten verwerken tegen een vaste prijs. Denk aan het verwerken van verschotten, derdengelden, voorschotten of overige kosten. Maar ook het klaarzetten van betalingen in de bank en tijdig opleveren van maandrapportages.

  • Outsourcing

Loopt de boekhoudkundige afdeling van uw advocatenkantoor tegen beperkingen aan? Is een medewerker onverwachts ziek geworden? Heeft een collega ontslag genomen? Beperk risico’s, bespaar loonkosten en besteed uw complete boekhouding uit. Wij bieden dit ook aan als tijdelijke ondersteuning. Onze medewerkers kennen verschillende softwarepakketten waardoor de boekhouding geen achterstand oploopt.
Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur