Groei van de branche

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is één van de grootste sectoren van Nederland. We geven dan ook relatief veel geld uit aan zorg. Volgens cijfers van het CBS was dit in 2017 wel 13,8% van het bruto binnenlands product. Daarmee drukt de branche een stevige stempel op de Nederlandse Economie. Door bevolkingsgroei, vergrijzing, technologische vooruitgang en stijging van de welvaart zal de zorgbranche in omvang alleen maar verder groeien.

 

Wat doen wij?

 • Verandering in de zorgsector
  Dit alles levert een complex vraagstuk op: hoe houden we de zorg op termijn betaalbaar en voor iedereen toegankelijk? Verandering is onvermijdelijk en de zorg zal zich moeten aanpassen. Denk aan: efficiencyslagen, herverdeling van zorgtaken, meer aandacht voor preventie en samenwerking.
 • Advies bij zorgvraagstukken
  In deze zorgsector heeft u behoefte aan een adviseur en accountant die kennis heeft van uw branche. Vanuit onze Branchegroep Zorg begeleiden wij u graag bij deze vraagstukken.
 • Tot onze klanten behoren zelfstandige behandelcentra (ZBC’s), thuiszorg, GGZ-instellingen, jeugdzorg, geboortezorg, woonzorg en gezondheidscentra. Maar ook paramedische klanten behoren tot ons klantenpakket.
 • Diensten van Branchegroep Zorg
  De veelheid aan regelgeving en toezichthouders zorgt voor vele verschillende controlevoorschriften en wet- en regelgeving. Wij verrichten de accountantscontrole voor deze zorginstellingen en -organisaties. Hierbij hebben wij een gescheiden aanpak voor onze controlediensten en adviesdiensten.

Ook benieuwd wat Visser & Visser Branchegroep Zorg voor uw organisatie kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek!

Specialismen

Deze branches kennen wij van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur