Grenzeloos ondernemen

International Business

Internationaal zakendoen biedt enorme kansen, maar kan door de hoeveelheid regels onoverzichtelijk worden. Wij begeleiden u met onze fiscale en juridische kennis en creëren voor u de meest optimale en overzichtelijke situatie.

Buitenlandse belastingregels

Onze specialisten binnen het team International Business weten wat er bij internationaal zakendoen komt kijken. Waar moet u aan denken bij export, het openen van een filiaal in het buitenland, het oprichten van een buitenlandse vennootschap of internationale samenwerkingsverbanden? Onze specialisten weten welke gevolgen nieuwe fiscale wetgeving voor uw onderneming heeft.


Transfer pricing

Multinationale ondernemingen zijn wettelijk verplicht transfer pricing-documentatie in hun administratie te hebben, waarin de door hen gehanteerde verrekenprijzen zijn onderbouwd. Onze adviseurs kunnen u daarbij helpen, zodat u voldoet aan de wettelijke documentatieverplichtingen. Hiermee voorkomt u (dure) discussies met de Belastingdienst, een discussie waarbij u met het ontbreken van transfer pricing-documentatie al met twee-nul achterstaat. Staat transfer pricing al op uw agenda?


PrimeGlobal

Visser & Visser is aangesloten bij PrimeGlobal, een internationaal netwerk van accountants- en advieskantoren met 350 leden in meer dan 90 landen. Regelmatig ontmoeten wij leden van dit netwerk op congressen, vaktechnische bijeenkomsten en tijdens persoonlijke ontmoetingen. Samen met onze netwerkpartners van PrimeGlobal maken wij uw internationale ambities tot een succes!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur