Corporate Finance

Begeleiding en advies 
bij verkoop, fusie en overname

Corporate Finance

U wilt weten wat de waarde van uw bedrijf is? Of uw onderneming te verkopen is? Hoe gaat u uw plannen financieren? Dit zijn vragen waar Visser & Visser corporate finance u antwoord op kan geven. Het is daarbij belangrijk dat u goed voorbereid bent, om zo uw slagingskans te vergroten. Onze corporate finance adviseurs hebben de kennis en expertise om u daarbij te helpen.

Begeleiding en advies

De wereld verandert voortdurend waardoor ondernemingen zich continu moeten aanpassen aan de wisselende marktomstandigheden om in te kunnen spelen op groeikansen. Wij kunnen door ervaring, kennis en ons netwerk deze kansen in de markt optimaal benutten. Visser & Visser corporate finance begeleidt en adviseert bij fusie- en overnametransacties in de breedste zin van het woord. Via ons netwerk hebben wij toegang tot beslissers bij relevante kopers en acquisitiekandidaten, maar ook bij partijen die risicodragend kapitaal verstrekken. Samen met u bepalen wij de beste route om uw strategische doelen te bereiken.

Bedrijf verkopen of aankopen

Wilt u uw bedrijf verkopen en heeft u nog geen koper? Of wilt u uw bedrijf uitbreiden en wilt u een bedrijf aankopen? Dan gaan we samen met u op zoek naar de juiste partij. Vervolgens stellen wij samen met u een bedrijfsprofiel op en maken een plan van aanpak voor het maximaliseren van uw ondernemingswaarde. Samen bepalen we de waarde en voeren de onderhandelingen bij het aan- of verkopen van het bedrijf. Wanneer er overeenstemming is bereikt, helpen we u bij de organisatorische, financiële en fiscaal-juridische afwikkeling van de bedrijfsoverdracht. De corporate finance adviseurs van Visser & Visser werken onder de naam Arpentus.

 

Ga naar de Arpentus website

Onze specialisten

“ Wie denkt out-of-the box te denken, zit er zelf in ”

Frans Visser MSc Adviseur

“ Don't believe everything you think ”

Remco Koudijs MSc Partner

“ Hard als het moet, zacht als het kan ”

drs. Jurgen Boer RA Partner

Overige diensten

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie