In deze challenge maken we uitgebreid kennis met circulariteit als één van de speerpunten binnen het thema duurzaamheid. Het concept van de circulaire economie bestaat al een tijd. Hoe geeft u daar met uw bedrijf vorm aan én welke mogelijkheden zijn er? Laat u uitdagen in de ‘circulaire business challenge’. Deze challenge is een samenwerking tussen u, Visser & Visser, ING en onze kennispartner: Route Circulair.


Ontdek op woensdag 28 februari 2024 of deze challenge iets voor uw bedrijf is!

Wat levert u dat op?

Wij bieden een platform om samen met andere ondernemers concreet aan de slag te gaan met het analyseren en opzetten van een circulaire bedrijfsvoering, het vormgeven van een circulaire strategie of het opzetten van een circulaire business pilot. Naast het antwoord op de vraag ‘Wat betekent circulariteit in het kader van duurzaamheid voor mijn onderneming?’, ontvangt u concrete handvatten om duurzamere keuzes te maken en bieden we een traject aan met sessies vol inspiratie, kennis over het thema en informatie over de wet- en regelgeving op dit vlak.

Ontmoet bedrijven die net als u willen bouwen aan een duurzame toekomst voor bedrijven en volgende generaties. Route Circulair neemt u mee in de eerste stappen naar een circulaire bedrijfsvoering. Aan de hand van de Circulaire Volwassenheidsmeting (CVM) wordt inzichtelijk waar u staat met uw onderneming en krijgt u doelgerichte aanbevelingen voor verbetering op een aantal kernthema’s waaronder strategie, cultuur, ketensamenwerking en financiering.

Programma en locatie

 • Sessie 1: 28 februari 2024 Inspiratiesessie: wat is circulariteit, hoe verhoudt het zich tot duurzaamheid en waar staat uw organisatie (aan de hand van Circulaire Volwassenheidsmeting)? 
  Prijs: Gratis
  Gastspreker: Peter Goedvolk, eigenaar van First Dutch en Quote 500-lid
  Locatie: Zalmhuis in Rotterdam
  Programma: 15.30 - 17.30 uur met afsluitende netwerkborrel

 • Sessie 2: (april 2024) Circulaire strategie, hoe pakt u dat aan? Bespreking van de eerste resultaten van de Circulaire Volwassenheidsmeting. 
 • Sessie 3: (juni 2024) Relevante wet- en regelgeving & financiering van Circulaire Businessmodellen. 
 • Sessie 4: (september 2024) Inspiratietour langs circulaire bedrijven & voortgang circulaire strategie of circulaire business pilot. 
 • Sessie 5: (oktober 2024) Eindpresentaties deelnemers & opstellen van een concreet actieplan.

Het vervolg en de kosten

Het programma bestaat in totaal uit vijf sessies. Deelname aan de eerste inspiratiesessie is op kosten van Visser & Visser en ING. Gaat u na deze sessie de uitdaging aan om concreet aan de slag te gaan met dit onderwerp? Dan bieden Visser & Visser en ING aan om een deel van de overige kosten voor hun rekening te nemen. De eigen bijdrage van uw onderneming komt daarmee uit op slechts € 2.500.

Schrijf u in voor de gratis inspiratiesessie

{{ errors.first("field_300") }}
{{ errors.first("field_301") }}
{{ errors.first("field_299") }}
{{ errors.first("field_299") }}
{{ errors.first("field_299") }}
{{ errors.first("field_304") }}
{{ errors.first("field_304") }}
{{ errors.first("privacy") }}

In samenwerking met ING en Route Circulair

     

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur