btw-advies

Door verandering  
altijd actueel 
 

Bekijk wat wij kunnen doen

btw-advies

Met een goed btw-advies kunt u geld verdienen. Misschien wel meer dan u denkt. Bij iedere transactie is de vraag wat de btw-gevolgen zijn. Er is geen belastingsoort die zo aan veranderingen onderhevig is als btw. Dit biedt steeds weer nieuwe mogelijkheden en keuzes. Het is belangrijk dat u zicht heeft op uw btw-situatie. U voorkomt bij tijdig inzoomen niet alleen btw-problemen en discussies met de Belastingdienst, maar behoudt daarbij ook de kans op het behalen van btw-voordeel.

 

Specialistisch btw-advies

Een complex rechtsgebied als btw (omzetbelasting) vraagt om specialistische kennis. Onze btw-specialisten kunnen op creatieve en begrijpelijke wijze uw problemen oplossen. Iedere ondernemer, ook van btw-vrijgestelde ondernemers, wordt geconfronteerd met btw. In eerste instantie natuurlijk bij de aanschaf van goederen of diensten. Maar ook bij de invoer of uitvoer van goederen, zowel binnen als buiten de Europese Unie. Ons internationale netwerk stelt ons in staat de fiscale consequenties van dergelijke grensoverschrijdende transacties voor u in kaart te brengen.

 

Uw btw-positie in kaart

Ook voor vrijgestelde ondernemers, zoals zorg- of onderwijsinstellingen, is het zaak de btw-positie goed in kaart te brengen. U kunt daarbij denken aan de fiscale kwalificatie van subsidies, de wijze waarop u investeringsgoederen, dure apparatuur en/of onroerend goed aanschaft. Een goed btw-advies kan u veel geld opleveren. De specialisten van Visser & Visser voorzien u graag van uitgebreid btw-advies.

Onze specialisten

“ Committed to solutions ”

mr. Erik Klop Belastingadviseur

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie