Gezinshuizen

Financiële ontzorging voor  
uw gezinshuis

Gezinshuizen

Het runnen van een gezinshuis vraagt om focus. Er wordt veel ondernemerschap van u gevraagd. Als gezinshuis-ouder moet u zich volledig kunnen bezighouden met de zorg van de kinderen. De adviseurs van Visser & Visser doen voor u de rest. Op moderne wijze nemen wij vrijwel alle dagelijkse administratieve werkzaamheden uit handen. Of u nu starter bent, al een zorghuis runt of financiering zoekt voor start of uitbreiding; wij staan graag aan uw zijde.

Begeleiden gezinshuis

Een gezinshuis is een plek waarin uithuisgeplaatste kinderen zich oprecht veilig en thuis kunnen voelen. Een gezinshuis biedt hen weer mogelijkheden en perspectief op een goede en stabiele toekomst. Het begeleiden van ondernemers van gezinshuizen past in de filosofie van Visser & Visser: wij dragen graag ons steentje bij aan menswaardige en persoonlijke zorg en het vergroten van de ontplooiingskansen van mensen. Samen komen we verder! 

Ontzorging

We zorgen voor de volledige financiële ontzorging van uw gezinshuis. Van uw administratie tot jaarrekening en belastingaangifte. Denk hierbij ook aan: periodieke telefonische coaching, een persoonlijk gesprek bij u thuis, een backoffice voor al uw vragen, workshops over relevante onderwerpen en een jaarlijkse, gezamenlijke evaluatie. Via ons online dashboard heeft u bovendien actueel inzicht in uw kosten en inkomsten

Financiering gezinshuis

Zoekt u als zorgondernemer een financiering op maat? Maar heeft u als gezinshuis geen idee hoe u dit aanpakt of moeite om bij de bank een financiering te krijgen? Dan helpt Visser & Visser u graag met de benodigde financiële stukken voor de financieringsaanvraag. De specialisten van onze financieringsdesk hebben inmiddels vele gezinshuizen kunnen helpen aan een juiste financiering.

Samenwerking

Visser & Visser werkt nauw samen met www.gezinshuis.com. Daarbij onderhouden wij goede contacten met alle banken en alternatieve financiers. 

Organisatie

0 Gezinshuizen ontzorgd

Aantal plaatsingen

0 Voor kinderen

Testimonial

Visser en Visser heeft ons uitstekend begeleid voor het verkrijgen van de financiering voor ons gezinshuis Manoah. Samen hebben we een betaalbaarheidsanalyse gedaan dat veel vertrouwen heeft gegeven bij de bank.
Mark en Annemarie Gezinshuis Manoah

Testimonial

Visser en Visser heeft ons op zeer professionele wijze ondersteund bij de financiële realisatie voor de uitbreiding van ons Gezinshuis. Wij ervaren de medewerkers als betrouwbaar, professioneel, vooruitdenkend en creatief.
Martin en Annemarlies Gezinshuis Prins

Testimonial

Patrick heeft zich met passie ingezet om de financieringsaanvraag voor onze nieuwbouwplannen te helpen realiseren. De vlotte samenwerking was accuraat, betrouwbaar, klantgericht en ontspannen. Van harte aanbevolen!
Kees en Gerdien Gezinshuis Rietveld

Testimonial

Patrick heeft ons professioneel begeleid in ons financieringstraject voor de aankoop van een boerderij. Een complexe aanvraag, doordat ons moeder-dochter gezinshuis er voor zorgt dat we met twee generaties en het gezinshuis een boerderij kopen.
Anja en Hilde Gezinshuis Aan Boord

Testimonial

Wij zijn bij de start heel fijn geholpen door Visser en Visser. De adviezen waren professioneel, helder en klantvriendelijk. De wijze van samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren!
Maxim en Wilma Gezinshuis Onder de Regenboog

Testimonial

Visser en Visser (Patrick) heeft ons op een professionele en fijne manier geholpen om de financiering van ons project (www.arneco.org) rond te krijgen. Oftewel; betrokken, betrouwbaar, klantgericht en een goede nazorg
Suzanne en Marcel Gezinshuis van Hueven

Testimonial

Visser & Visser heeft professioneel, enthousiast en met gezond verstand, onze gedrevenheid en idealen weten te onderbouwen met een goed financieel plan, zodat wij ons project kunnen realiseren. Waarvoor Dank.
Henny en Wim Veneman Gezinshuis de Schatkamer

Testimonial

Niet zomaar met cijfers maar met hart en ziel heeft Visser & Visser ons gesteund tijdens het opstarten van ons gezinshuis. Wij zijn ze dankbaar!
Esther en Albert Gezinshuis Espavo

Testimonial

Heel fijn om geholpen te worden door iemand die snapt wat voor bedrijf een gezinshuis is en ook nog de juiste connecties heeft. De hypotheek voor ons gezinshuis was in een mum van tijd, naar alle tevredenheid, geregeld.
Ron en Miriam Gezinshuis MirRon

Testimonial

Zelfs de bank was onder de indruk van ons businessplan en financieringsverzoek. Patrick speelde een cruciale rol bij de aankoop van ons gezinshuis.
Hans en Annerieke Gezinshuis Leuhof

Testimonial

Onze eigen pogingen om een hypotheek te krijgen lukten helaas niet. Gelukkig is het met de hulp van Visser & Visser wel gelukt om een passende financiering voor ons gezinshuis te regelen. Wij zijn hen dankbaar!
Maarten en Gerlinde Gezinshuis Koerselman

Testimonial

Als je als beginnend gezinshuis op zoek bent naar een accountant die je kan bijstaan, die met je meeleeft en die je helpt met de realisatie van je doelen, dan ben je bij Visser & Visser aan het goede adres. So, join the movement, join Visser & Visser toda
Atelca Gezinshuis Exploring Education

Testimonial

Wil je geen zorgen en meer tijd hebben? Laat je financiële administratie in de handen van Visser & Visser. Betrouwbaar, betaalbaar en een heel fijn team.
Milisa Gezinshuis Samen een stap verder

Testimonial

Om onze plannen te kunnen realiseren, zochten we een nieuwe woning en bijbehorende financiering. Visser & Visser heeft ons op zeer professionele wijze begeleid en geadviseerd. We zijn meer dan tevreden!
Ronald en Linda Fasehuis SamSam

Testimonial

Visser en visser heeft ons vanaf de start goed geholpen en voor tussentijds advies over belangrijke zaken staan ze voor je klaar
Melvin en Eliza Gezinshuis Graafschap

Onze specialisten Gezinshuizen

“ Even de accountant van Apeldoorn bellen ”

Henry van Hattem AA RB Accountant

“ Vertrekpunt is een relatie gebaseerd op inhoud ”

drs. Jaap van Beek RA Accountant

Visser & Visser werkt samen met:

NL investeert
gezinshuis
abnamro
rabobank

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie