Financiering

Een passende financiering voor uw investering

Financiering

U overweegt te investeren? Zoals de aankoop van (commercieel) vastgoed, een nieuwe productielijn voor uw bedrijf of de uitbreiding van uw voorraad? En u bent op zoek naar financiering voor uw investeringsvraagstuk? Of wilt u ‘gewoon’ eens sparren over uw groeiambities? Dan helpen wij u graag.

Ontzorgen

De tijd dat u eenvoudig bij uw bank kon aankloppen voor een krediet of lening is voorbij. De veranderende omstandigheden in de financiële en bancaire wereld vragen om professionele begeleiding van investeringsvraagstukken. De onafhankelijke financieringsdesk van Visser & Visser helpt ondernemers bij hun zoektocht naar financieringsmogelijkheden. Hierbij ontzorgen we hen compleet. We zoeken creatieve oplossingen, toetsen de haalbaarheid van uw ambities en zorgen dat u als ondernemer met de juiste financiering verder kunt. 

Alternatieven

De specialisten van onze financieringsdesk zijn onder meer afkomstig uit de bancaire wereld. Zij kennen het klappen van de zweep en weten precies welke financieringscriteria en mogelijkheden er zijn. Dankzij onze ruime ervaring binnen het MKB en de corporate markt zien we bovendien kansen en uitdagingen in situaties waar u die mogelijk niet meer ziet. Denk aan gestapeld financieren. We kennen alternatieve financieringsvormen en stellen zo de optimale bedrijfsfinanciering voor u samen. 

Financieringsplan

Hoe we dit doen? We verdiepen ons in uw investeringsvraagstuk en stellen een business financieringsplan op. Hierbij toetsen we direct de haalbaarheid van uw plannen. We gaan altijd voor realistische en voor u acceptabele oplossingen. Samen met u bespreken we de financieringsmogelijkheden. Als u het wenst, assisteren wij u ook bij de selectie van de bank, het beste kredietvoorstel en het uitonderhandelen van voorwaarden en tarieven. 

Netwerk

Visser & Visser heeft een goede naam in de bankierswereld, bij het MKB en in de corporate markt. Hierdoor beschikken we over een groot netwerk van bankiers, notarissen, taxateurs en advocaten. Maar ook met de meeste crowdfunders en vele alternatieve financiers waaronder private equity hebben we veelvuldig contact. We denken op alle fronten mee met uw missie. Samen komen we verder!

Aanvullende mogelijkheden

De financieringsdesk van Visser & Visser helpt ondernemingen ook bij vraagstukken als: bedrijfsovername, fusie, periodieke revisie, bijzonder beheer, zekerheden en tarievencheck. 

Financieringen

0 bedrijven gefinancierd

Hoeveelheid

0 miljoen gefinancierd

Onze specialisten Financiering

“ Vertrekpunt is een relatie gebaseerd op inhoud ”

drs. Jaap van Beek RA Accountant

“ Pragmatisch en oplossingsgericht ”

Harm de Pater Cliëntadviseur

Visser & Visser werkt samen met:

rabobank
abnamro
ING
NL investeert
Deutsche bank
Handelsbanken
Knap
NIBC
Triodosbank
Van Landschot

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie