Belastingadvies

Nadenken is nog nooit 
belast geweest 

Belastingadvies

U wilt goed belastingadvies en waar mogelijk minder belasting betalen? Visser & Visser komt met oplossingen waarmee u daadwerkelijk geld kunt besparen. Uiteraard verzorgen we uw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting op deskundige en efficiënte wijze. Maar de aangifte is vaak het sluitstuk van een advies op de meest optimale fiscale situatie voor u. Het complexe gebied van fiscaliteit en juridische vraagstukken vraagt om een creatief en begrijpelijk belastingadvies dat past bij uw onderneming. Een advies dat optimaal gebruik maakt van de door de wetgeving geboden faciliteiten. Waarbij een eventuele discussie met de Belastingdienst niet uit de weg wordt gegaan. Zo vinden we oplossingen waarmee u daadwerkelijk geld bespaart.

 

Specialistisch belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn buitengewoon goed thuis in de fiscale en juridische optimalisering van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. Dergelijke ingrijpende processen lopen in de praktijk veel vlotter als er fiscaal ook tijdig is geanticipeerd. Naast het sneller verlopen van het proces, bespaart u ook vaak geld! Voor specifieke vraagstukken op het gebied van vermogensplanning wordt samengewerkt met Watermill Tax & Advisory.

 

Horizontaal toezicht

De laatste jaren heeft Visser & Visser veel ervaring opgedaan met het begeleiden van ondernemingen in een traject naar Horizontaal Toezicht. U heeft de mogelijkheid om via ons eigen convenant te profiteren van de voordelen van Horizontaal Toezicht. En zoals u mag verwachten, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). NOB-leden zijn gebonden aan strikte interne beroepsregels en een eigen tuchtrechtspraak.  

Onze specialisten

“ It's not how much you earn, it's how much you keep ”

mr. Harold van den Berge Belastingadviseur

“ Creatief. Kennis. Betrokken ”

mr. Han Brandsen Senior Belastingadviseur

“ Ontzorgen en belasting besparen; samen komen we verder ”

mr. Sjoerd van der Draai Belastingadviseur Manager

Overige diensten

Gerelateerde inspiratie

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie