Bedrijfsadvies

Allround advies laat 
de cijfers spreken

Bedrijfsadvies

Als ondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Niet alleen de kennis van uw eigen bedrijf in uw eigen branche is van belang, ook moet u verstand hebben van zaken als: strategie, missie, visie, bedrijfsopvolging of -overname, personeelsbeleid, belastingzaken, financieringskwesties, jaarrekeningen, automatisering, bedrijfsprocessen, marketing en nog veel meer.

 

Uw sparringpartner

Wij begrijpen uw financiële en organisatorische bedrijfssituatie en hebben ervaring met vergelijkbare branches en bedrijven. Vanuit deze achtergrond is Visser & Visser uw sparringpartner of adviseur voor het financiële en operationele management en uw investeringsplannen. We brainstormen graag met u over de strategie van uw onderneming, eventuele uitbreiding, bedrijfsoverdracht, inkomensvoorziening voor de oude dag en andere onderwerpen waar u mee te maken krijgt.

 

Deskundig en bruikbaar bedrijfsadvies

Als ondernemer staat u er niet alleen voor. Samen met u managen we de kennis die nodig is voor uw onderneming en geven we deskundig advies waar u mee aan de slag kunt. Dit doen we bijvoorbeeld vanuit een actueel dashboard. U kunt bij Visser & Visser terecht voor bedrijfsadvies op financieel en fiscaal gebied.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie