Bedrijf starten

Maak zeker in het begin 
de juiste keuzes 

Bedrijf starten

U gaat starten met een eigen bedrijf en wilt geen tijd steken in uw boekhouding? U wilt dagelijks actueel inzicht in uw cijfers en een persoonlijke coach die met u meedenkt? Om u 100% te ontzorgen op het gebied van uw boekhouding hebben we een softwarepakket ontwikkeld dat uw gehele administratie digitaal verwerkt.
U scant uw facturen in en wij verwerken deze. We koppelen uw bankrekening aan dit systeem zodat al uw mutaties direct in uw administratie komen. Zelfs uw kasmutaties verwerken we direct in uw administratie.

 

Dashboard met KPI’s

Al uw gegevens vindt u in een overzichtelijk dashboard. Hierin vertalen we uw gegevens in kritieke prestatie indicatoren. Dit zijn twaalf indicatoren die u in één oogopslag laten zien hoe u ervoor staat. Samen richten we uw dashboard in, zodat de indicatoren informatie verschaffen die voor u relevant is. Doordat alle gegevens digitaal beschikbaar zijn, kunt u altijd en overal zien hoe u ervoor staat. Bovendien beschikt u altijd over uw digitale facturen.

 

Een eigen coach

Gaat u een bedrijf starten, dan krijgt u een persoonlijke coach toegewezen die met u meedenkt. Voor uw cijfers op het dashboard verschijnen, controleert de coach deze cijfers. Zo weet u dat een specialist naar uw cijfers heeft gekeken. Een geruststellende gedachte! Goede coaching staat of valt met kennis. Kennis van u als klant, kennis van uw bedrijf en kennis van de cijfers. Daarom heeft u periodiek een gesprek met uw coach. Samen bespreekt u het reilen en zeilen van uw onderneming. Zo bieden we niet alleen totale ontzorging voor het starten van een bedrijf, maar helpen we u ook een stap verder met gedegen advies.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie