Dashboard

Altijd en overal 
actueel inzicht 

Dashboard

U bent als ondernemer op zoek naar actuele cijfers over uw bedrijfsvoering? En u wilt hier altijd en overal over beschikken? Dan is het goed om te weten dat Visser & Visser een online dashboard aan iedere klant aanbiedt. U heeft daarmee realtime inzicht in uw cijfers met een helder en grafisch overzicht. Daarmee kunt u waar en wanneer u maar wilt in één oogopslag zien hoe uw onderneming er op dat moment voor staat. Het dashboard toont financiële cijfers en is uit te breiden of aan te passen met voor u relevante (stuur)informatie. En zoals u van Visser & Visser gewend bent, adviseren we u als accountant proactief over uw situatie. Zo kunt u tijdig bijsturen en met een gerust hart verder ondernemen.
 

U heeft altijd actueel inzicht en de kennis om uw bedrijf te kunnen sturen en om de juiste beslissingen te nemen. Daarbij werken we op een efficiënte en praktische manier samen, waarbij we bestanden delen en taken afwerken en op een transparante manier communiceren. Zo houdt u altijd een goed overzicht.

In deze video ziet u hoe eenvoudig uw administratie kunt voeren en welke gegevens u ziet in uw dashboard, zodat u altijd een scherp overzicht heeft in uw bedrijfsvoering.

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

 

Naast de financiële dashboards realiseren we stuurinformatie oplossingen waarbij we data uit allerlei verschillende bronnen combineren. Onze gespecialiseerde businessunit Refine-IT richt zich volledig op deze dienstverlening. Met deze op maat gemaakte dashboards kunt u perfect monitoren hoe uw onderneming er voor staat en of bijsturing nodig is. 

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie