Toekomst en groei

Innovatie voor Duurzame Strategische Groei

Ontdek de kracht van innovatie en strategische groei tijdens onze inspirerende workshop "Innovatie voor Duurzame Strategische Groei". Deze sessie is speciaal ontworpen voor MKB-ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen door middel van technologische innovaties, strategische inzichten en duurzame praktijken.

Gerhard Jansen
Wilco Schellevis
Arie Plug
Prijs Gratis
Datum 21 juni, Omgeving Barneveld/Lunteren

Innovatie voor Duurzame Strategische Groei

Deze workshop is een must voor MKB-ondernemers in provincie Gelderland die streven naar toekomstbestendige groei en duurzaam ondernemerschap. Tijdens een dynamisch programma van twee uur, gecombineerd met een heerlijke lunch, bieden we korte, krachtige inspiratiesessies geleid door onze labels New Movements Innovations, Growteq en StrategieSuite, allemaal onderdeel van ons nieuwe platform voor ondernemerschap.

Ook is de regionale ontwikkelingsmaatschappij OostNL te gast en presenteert de subsidiemogelijkheden voor financiële ondersteuning van jouw plannen.

Deze sessies geven je essentieel inzicht en praktische handvatten om innovatie te versnellen en waardegedreven en duurzaam te ondernemen. Het uiteindelijke doel is om strategisch te groeien met je onderneming en zo jouw concurrentiepositie te versterken.

Programma

10.45 - 11.00 Inloop

11.00 - 11.15 Welkom

11.15 - 11.30 Innovatie als groeiversneller

New Movements Innovations en Growteq delen succesverhalen van technologische innovaties.

11.30 - 11.45 Waarde gedreven ondernemen

Visser & Visser Consultancy vertelt hoe zingeving en duurzaamheid hand in hand gaan.

11.45 - 12.00 Strategische groei

StrategieSuite deelt methoden en praktijkvoorbeelden voor het stimuleren van groei.

12.00 - 12.15 Subsidiemogelijkheden voor je plannen

OostNL geeft een overzicht van relevante subsidieregelingen voor het MKB in Gelderland.

12.15 - 13.00 Netwerklunch

We sluiten af met een netwerklunch en ruimte voor discussie.

“Innovation is change that unlocks new value.”
– Jamie Notter

Over de sprekers

Visser & Visser Consultancy

  • Gerhard Jansen, StrategieSuite | Gerhard helpt organisaties bij het projectmatig realiseren van hun bedrijfsstrategie. Het thema duurzaamheid spreekt hem aan, hij begeleidt ondernemers in het vormen van hun visie en keuzes rondom dit thema.

  • Arie Plug | Sparringpartner zijn voor de ondernemer, dat vindt Arie belangrijk als accountant. Vanaf 1994 is hij werkzaam in de accountancybranche en heeft hij zich gespecialiseerd in de audit- en assurancepraktijk. "Ik probeer continu kritisch te zijn door ondernemers een spiegel voor te houden". Bedrijfseconomische adviezen alsmede (financiële) beheersing van organisaties heeft mijn bijzondere interesse. Herstructurering, financiering, bedrijfsopvolging en helpen ondernemers een stap verder te zetten is hier mijn dagelijkse bezigheid.
    Bij Visser & Visser ben ik betrokken bij de audit en assurancepraktijk, consultancy, waarbij in het bijzonder rondom strategie en duurzaamheid en ben ik tevens kwaliteitsbepaler van de organisatie.

  • Wilco Schellevis, Growteq | Wilco is afgestudeerd registeraccountant en IT-auditor en daarnaast werkzaam als strategisch adviseur bij het formuleren en implementeren van moderne IT- en datastrategieën met een grote passie voor business development en innovatie.

OostNL

  • Wouter van der Kley | Wouter is zeven jaar geleden begonnen bij de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Wouter is als projectmanager verantwoordelijk voor het economische stimuleringsprogramma De Groeiversneller. De Groeiversneller is er voor alle innovatie Gelderse mkb-bedrijven met de potentie en ambitie om te groeien. Een voorwaarde is wel dat ze een bijdrage leveren aan een van de maatschappelijke uitdagingen. Wouter gaat graag in gesprek over de kansen die het programma biedt om jouw groeiuitdaging op te lossen. Oost NL voert het programma uit in opdracht van de provincie Gelderland.  

  • Suradj Hiralal | Suradj is vijf jaar geleden begonnen bij de regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Hij is actief als Projectmanager Food in het Business Development team en is in deze rol verantwoordelijk voor het ontwikkelen van innovatieve regionale bedrijven in de Agri Food Sector. Hij is ook actief als business coach bij het acceleratie programma StartLife uit Wageningen. In de Gelderse Groeiversneller programma heeft hij diverse MKB-bedrijven geholpen met het realiseren van hun groeiplannen.

Resultaat

  • Verfrissende strategische inzichten die je helpen bij toekomstbestendige groei;

  • Inspiratie over hoe je jouw bedrijf kan innoveren door middel van digitalisering en AI;

  • Informatie over subsidiemogelijkheden die je kunnen ondersteunen bij jouw groeiplannen.

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij de Lunchsessie Innovatie voor Duurzame Strategische Groei. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

Innovatie voor Duurzame Strategische Groei
Datum en locatie: 21 juni, Omgeving Barneveld/Lunteren
Prijs: Gratis
Trainers: Gerhard Jansen, Wilco Schellevis, Arie Plug