Digital en data

AI in het MKB: van hype naar toepassing

Elke dag komt er wel weer een nieuwe AI-toepassing uit. Maar hoe kan je AI inzetten in de praktijk? Hoe kan er een efficiëntieslag worden gemaakt in jouw bedrijf? Om die mogelijkheden bespreekbaar te maken op een laagdrempelige manier organiseren wij een AI-netwerkborrel op 28 juni op een toplocatie in Dordrecht. Ben jij een innovatieve ondernemer uit Dordrecht en wil je aan de slag met AI in jouw bedrijf? Dan mag je dit niet missen!

Wilco Schellevis
Prijs €50,-
Datum 28 juni, Bibelot Power Stage. Noordendijk 148 3311 RR Dordrecht

Van hype naar toepassing

Digitalisering biedt ondernemers de kans om hun productiviteit en concurrentiepositie te verbeteren en hun markt te vergroten. Maar dat gaat niet vanzelf. Wat kun je doen met kunstmatige intelligentie (AI), en hoe pak je dat aan?

Om deze mogelijkheden bespreekbaar te maken op een laagdrempelige manier, organiseren wij een AI-netwerkborrel op 28 juni op een toplocatie in Dordrecht; de Power Stage van Bibelot. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij jou als innovatieve ondernemer mee in de mogelijkheden van digitale toepassingen en kunstmatige intelligentie. Ondernemers moeten weten waar hun kansen liggen en hebben concrete handvatten nodig om hiermee aan de slag te gaan.

De digitale technologie werpt ook meer strategische vragen op. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van online platformen, waarmee ondernemers enerzijds hun afzetmarkt kunnen vergroten, maar die anderzijds leiden tot meer (ongelijke) concurrentie en minder grip op data en klantcontact. Hoe speel je daar als ondernemer kosteneffectief op in?

Ontmoet daarnaast andere ondernemers uit regio Dordrecht en ontdek hoe zij hun bedrijfsvoering efficiënter maken met AI. Mis deze kans niet om inspiratie op te doen en nieuwe technologie te ontdekken. Ben jij een innovatieve ondernemer uit Dordrecht en wil je aan de slag met AI in jouw bedrijf? Schrijf je nu in en kom naar onze bijeenkomst op 28 juni!

Programma

15.30 - 15.45 Inloop en Welkom

15.45 - 16.45 AI: van borrelpraat naar effectief gebruik in het MKB

  • Inzicht in AI-toepassingen: Ontdek concrete voorbeelden van hoe AI al wordt ingezet door bedrijven om processen te optimaliseren, kosten te besparen en klanttevredenheid te verhogen.

  • Praktische Handvatten: Leer welke stappen je kunt nemen om AI in jouw bedrijf te implementeren. Van het kiezen van de juiste tools tot het trainen van je team.

16.45 - 17.30 Netwerkborrel

We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

“AI is a tool. The choice about how it gets deployed is ours.”
– Oren Etzioni | AI Pioneer

Over de spreker

Wilco Schellevis, Growteq | Wilco is afgestudeerd registeraccountant en IT-auditor en daarnaast werkzaam als strategisch adviseur bij het formuleren en implementeren van moderne IT- en datastrategieën met een grote passie voor business development en innovatie.

Spreker
Wilco Schellevis
Partner

Resultaat

  • Begrip van de strategische impact van AI op je bedrijf en de markt.

  • Je weet welke AI-tools en -platformen relevant zijn voor jouw bedrijf.

  • Uitwisseling van ervaringen en best practices tijdens de netwerkborrel.

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij het event AI in het MKB. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

AI in het MKB: van hype naar toepassing
Datum en locatie: 28 juni, Bibelot Power Stage. Noordendijk 148 3311 RR Dordrecht
Prijs: €50,-
Trainer: Wilco Schellevis